⇐ Alle nyheter

Tønsberg Tannhelsesenter installert BioZone CleanAir System

Tønsberg Tannhelsesenter utfører alt innen moderne tannhelse og er et senter med faglig dyktige tannleger og tannpleiere.

For at du som kunde skal føle deg trygg og godt ivaretatt hos dem, følges til enhver tid gjeldende retningslinjer for forsvarlig tannbehandling under coronaepidemien. I tillegg har Tønsberg Tannhelsesenter BioZone CleanAir System på venterommet.

Les mer om Tønsberg Tannhelsesenter her.


⇐ Alle nyheter

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg
Tlf. 333 10001
post@biozone.no
Mer informasjon »