⇐ Alle nyheter

FHI endrer sin beskrivelse av hvordan coronaviruset smitter!

Nå har Folkehelseinstituttet endret sin beskrivelse av hvordan coronaviruset smitter. Dette har vært en konflikt mellom forskere og helsemyndigheter gjennom hele pandemien. Professor Jörn Klein er lettet.

CORONAVIRUSET: Slik kan coronaviruset SARS-CoV-2 se ut gjennom et elektronmikroskop. Foto: AFP / NTB

- Jeg roper høyt og tydelig: «Endelig!». Dette har tatt altfor lang tid, sier professor i smittevern og mikrobiologi Jörn Klein ved Universitetet i Sørøst-Norge til Dagbladet.

Reaksjonen kommer som følge av at Folkehelseinstituttet har oppdatert sin beskrivelse av hvordan coronavirusets smitter. Oppdateringen er en større anerkjennelse av de små dråpenes rolle i spredningen av coronaviruset.

Les hele artikkelen her.


⇐ Alle nyheter

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Grev Wedels gate 1
3111 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

ClusterIUVA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram