Stall og gård

I stall og fjøs spres bakterier, virus og muggsporer enkelt. Et rent og friskt innemiljø er viktig for enhver dyrevelferd.

Når bakterier, virus og sporer få muligheter til å formere seg fritt i forskjellige miljøer øker risikoen for infeksjoner og lukt.

Det regnes at så mange som en tredjedel av hestene i Norge lider av en form for luftveisforstyrrelser. Mye av grunnen til dette er at stallene som brukes har et for dårlig inneklima. De vanligste lidelsene er RAO, -Recurrent airway obstruction og IAD, -som står for Inflammatory airway disease. RAO er vanligst hos voksne hester mens IAD sees oftest hos unge hester.

De fleste hester som lider av luftveisforstyrrelser vil en normalt ikke se symptomene før sykdommen er fremskredet, en observant person vil kunne merke det ved at hestens luftopptak blir redusert og prestasjonene blir dårligere. Luftveis lidelser kommer som oftest av at inneklimaet i stall og fjøs ikke er optimal.

BioZone sine enheter er for kontinuerlig bruk (Basic og AirCare) den vil rense luften for bakterier, virus, kjemiske gasser og hindre at muggsporer formerer seg.

BioZones MiniPowerZone kan brukes som en dekontaminerings enhet for å rense f.eks hestebokser for sykdom. Denne er en kraftig og portabel enhet.

Les også artikkelen i hest.no.TV-serien Razehorse


Biozone luftrenser er involvert i en episode av TV-serien Razehorse, som sendes på TV2 Sport kanal, TV2 Sumo og TV Øst i Norge, med sendestart i april 2016. Serien handler om seks middelmådige travhester som er gitt opp av tidligere trenere som nå skal bli trent av menneskelige prinsipper og erfaringer. Stallen som drives av Heidi Moen har installert BIOZONE for best mulig miljø.

 


Vi annonserer i Trave og Galopp i Norge, 22 april.I stall og fjøs spres bakterier, virus og muggsporer enkelt og øker risikoen for infeksjoner og lukt. Et rent og friskt innemiljø er viktig for enhver dyrevelferd. Det regnes at så mange som en tredjedel av hestene i Norge lider av en form for luftveisforstyrrelser. Mye av grunnen til dette er at stallene har et for dårlig inneklima.

www.smartstables.com

 

Anbefalte produkter til stall og gård:


 

           minipowerzone

 


 

1000 tegn venstre