ReferanseR

Kvaliteten på luften er blitt merkbart bedre, uønsket lukt rundt panteautomaten er redusert betraktelig. Vi er veldig fornøyd med BioZone sin effekt hos oss.
Vi er veldig fornøyd og har installert 3 BioZone apparater. Det er som å få fjelluft inne i butikklokalene.

Vidars Lùomo

Vidars har nylig fått installert BioZone CleanAir System i sine butikklokaler og i kjelleren.

ProblematiKk

Siden 1981 har Vidars hjulpet menn med å finne klær de elsker. Hos Vidars dreier seg om kvalitet ned til minste detalj, å gi personlige og ærlige råd, og å aldri si seg fornøyd.

Problematikk 1

Ekstra smitteverntiltak.

Problematikk 2

Ønsker å begrense smittespredningen.

Problematikk 3

Bedre inneklima for ansatte og besøkende.

Løsning

Når du handler hos Vidars kan du være trygg på at de har innført tiltak for å unngå smittefare i deres butikk og de tar alle hygienekrav på største alvor og ber alle holde minst en meters avstand! De har satt opp «no-touch» «Antibac»-dispensere ved inngangen og i butikken, og ber alle om å sprite hender godt ved besøk. I tillegg har Vidars installert BioZone CleanAir System som et ekstra smitteverntiltak for kunder og ansatte.

BioZone dreper virus med UVC-lys og fotoplasma og med dette et ekstra smitteverntiltak for kunder og ansatte. Ved at luften blir renset, herunder støv/ partikler i luften bedrer det inneklima for de ansatte.

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

Cluster
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram