ViralSafe
Manual
Spesifikasjon
Produktark
Kommer snart
Kommer snart
Kommer snart

ViralSafe – Kobberlaminering

ViralSafe eliminerer coronavirus på få sekunder!

Clean Touch Medical Ltd produserer antimikrobielle løsninger for bruk innen ulike felt. Timer eller minutter er ikke nok for oss, virus og bakterier må elimineres i løpet av sekunder!

ViralSafe - Dorhandtak
ViralSafe - Dorhandtak
ViralSafe - Trapperom
ViralSafe - Rulletrapp

Global behov lagt et produkt - Vårt mål er å eliminere virus og bakterier fra kontaktflater og dermed bryte infeksjonskjedene så tidlig som mulig. Vi ønsker å selge ikke bare effektive produkter, men også hurtigvirkende produkter. Timer eller minutter er ikke nok for oss, virus og bakterier må elimineres i løpet av sekunder.

Det midlertidige beskyttelsesbelegget vi har utviklet reduserer behovet for rengjøring, da belegget automatisk eliminerer bakterier og virus. Folk trenger ikke lenger å desinfisere hendene sine hele tiden for å være trygge for mikrober på kontaktflatene.

KONTAKT OSS I DAG

4 millioner mennesker

– syke av kontaktflater

European Center for Disease Prevention and Control (EDCD) anslår at mer enn 4 millioner mennesker blir syke av kontaktflater hvert år i forskjellige helsetjenester, som sykehus, alene. Kontaktflater er kjent for å være et av de mest utfordrende stedene å holde rene, ettersom påfølgende kontakter kan oppstå hvert par sekunder. Dette er et problem som vi vil ta opp og som vi tilbyr ulike løsninger på.

ViralSafe dørhåndtak
aircon-bacteria

Hvorfor beskytt kontakt overflater?

Bakterier og virus sprer seg raskt fra kontaktflatene, så bare grundige
rengjøring etter hver enkelt person, det er nesten umulig, vil sikre en ren mikrobiell overflate for den neste
person.

Vårt beskyttende belegg eliminerer bakterier og virus på få sekunder

...og bryter smittekjeden med en gang.

Det er ikke lenger nødvendig å rengjøre overflaten mellom kontaktene, selv om den første kontakten bærer sykdomsbakterier eller virus på hendene.

ViralSafe er det mest effektive midlertidige beskyttende belegget på markedet. Det eliminerer de vanligste virusene og bakteriene som...

 • SARS-CoV-2-virus
  (siste form for koronavirus) - H1N1 (influensa A)
 • RSV
 • Salmonella
 • Listeria
 • ...med mer

ViralSafe - Handtak, buss
ViralSafe
ViralSafe - lampeknapper

Kalde fakta...

Belegget inneholder rene og naturlige metaller som er trygge for mennesker og dyr. Metallene i produktet er ikke kjent for å forårsake allergiske reaksjoner.

ViralSafe - lampeknapperViralSafe kobberlaminering er en patentert multi-metall hybrid legering vi har utviklet. Effektiviteten til produktet er basert på de antibakterielle effektene av rene metaller, som allerede er blitt anerkjent for tusenvis av år siden. Imidlertid gir disse naturlige metallene ikke rask nok virkning mot mikrober. Dette er grunnen til at vi utviklet en hybridlegering for å få mest mulig ut av fordelene med hvert forskjellige naturlige metall. På denne måten oppnås effektiviteten til produktet i løpet av sekunder i stedet for minutter eller timer!

Den beste beskyttelsen leveres av et ViralSafe-produkt som skaper et jevnt og intakt belegg på overflaten. I dette tilfellet er virusets elimineringstid innen sekunder. Når en advarselsfarge utsettes for belegget, nærmer seg behovet for å skifte ut produktet. ViralSafe gir også effektiv beskyttelse når den brukes. Slitt belegg eliminerte også virus på under ett minutt i laboratorietester.
ViralSafe er det eneste midlertidige beskyttende belegget på markedet som eliminerer SARS-CoV-2-viruset i løpet av sekunder (den siste formen for coronavirus som forårsaket pandemien (COVID-19). ViralSafe eliminerer også effektivt bakterier. ViralSafe er den eneste løsningen som gir øyeblikkelig beskyttelse og effektivitet, og bryter dermed smittekjedene mest effektivt.
Produktets holdbarhet påvirkes av installasjonsstedet, utnyttelsesgrad, fuktighet, temperatur og andre ytre forhold. På sitt beste tåler produktet hundretusener av kontakter. Mekanisk belastning, for eksempel skarpe eller harde gjenstander, vil ha belegget raskere. ViralSafe er laget som en svært kostnadseffektiv løsning for sikkerhetsbelegg. Ingen slitasje ble observert på ViralSafe-båndene som ble installert på offentlig transportbuss etter 8 uker.
ViralSafe inneholder rene og naturlige metaller. Fett og smuss som kommer av hendene, kan føre til at beleggoverflaten svelges. Lakkering er vanlig i metaller som sølvskjeer eller kobberpanner. Pynt reduserer ikke effektiviteten til ViralSafe.
ViralSafe-produkter har en kontrollfarge trykt på en hvit bakgrunn under belegget. Når den trykte fargen blir synlig, bør produktet byttes ut med en ny. Produktet beskytter veldig bra selv når det er utslitt, men vi anbefaler å skifte belegg i tide.

ViralSafe - lampeknapperProduktet kan installeres både utendørs og innendørs, og på hvilken som helst kontaktflate. For best resultat, installer produktet på et rent underlag. Vårt produktsortiment inkluderer forskjellige produkter som garantert inneholder en passende løsning for alle overflater. Alle produktene våre har sin egen TDS.

Under installasjonen indikerer ViralSafe-etiketten (klistremerke) nær kontaktflaten rene og trygge kontaktflater. ViralSafe er for tiden tilgjengelig i to farger; rose gull og antrasitt. Begge skiller seg ut fra de vanligste kontaktflatene, som dørhåndtak eller rekkverk. Visualitet er viktig.
 • ViralSafe - lampeknapper
 • ViralSafe - Handtak, buss
 • ViralSafe - Handtak, handlekurv, IKEA
 • ViralSafe - vannkran
 • ViralSafe - Kurv
 • ViralSafe - Såpedisp
 • ViralSafe - Vogn

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Grev Wedels gate 1
3111 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

ClusterIUVA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram