Airthings for Business

Sørg for å ivareta helsen til bygningene dine og personene som bruker dem.

Luftkvalitetsmåling

Lurer du på hvordan luftkvaliteten er på arbeidsplassen? Og har du egentlig tenkt på hva luften vi puster inn inneholder? Innendørs luftkvalitetsmålere hjelper deg til å se hva som er i luften du puster, for et sunnere og mer komfortabelt inneklima. I samarbeid med Airthings har BioZone Norge utviklet speedometer kundeskjermer som ovenfor kunder og ansatte dokumenterer luftkvaliteten i lokalene.

luftkvalitetsmåling på skjerm    luftkvalitetsmåling på skjermer på flyplass       luftkvalitet rapport
I 2019 kåret TIMES Magazine Airthings til en av årets 100 beste oppfinnelser. Nå har vi i samarbeid med Airthings gjort produktet deres enda bedre, ikke minst luftkvalitetsmålingene forståelig.

Hva sier PPM, PM og TVOC deg? For de fleste – ingenting. Derfor har vi utvikling en kundeskjerm, som legger til grunn 5 parametere, riktig vektlegging av de forskjellige parameterne og et snitt av utplasserte sensorer. Dette presenteres på en måte alle forstår: grønt lys, gult lys og rødt lys.

Med dette systemet for luftkvalitetsmåling kan man ovenfor kunder, gjester eller ansatte dokumentere luftkvaliteten i sanntid. Informasjonen kan kobles opp på en skjerm eller på en nettside. Slik at i en skole eller barnehage kan foreldre gå på nettsiden å se hvordan luftkvaliteten er i innendørsmiljøene barna deres oppholder seg i er.

luftkvalitetsmåling på arbeidsplassen

Prioriter luftkvaliteten
For mennesker
For mennesker
Forbedre helsen, velværet og produktiviteten til leietakere, kolleger, besøkende eller elever og studenter.
For bedrift
For bedrift
Fjernovervåk og optimaliser bygningene dine for å forbedre inneklimaet, redusere energiforbruk og spare tid.
For planeten
For planeten
Bruk data om luftkvalitet for å gjøre bygningene dine bærekraftige, samtidig som du reduserer driftskostnadene.
En skalerbar løsning for alle type bygg