Om oss

BioZone Norge AS er et selskap som jobber med velferdsteknologi og er leverandør innen luftrensing, desinfisering og luktsanering i innemiljøer. BioZone Norge AS har agentur på BioZone sine produkter i Norge og Danmark. Hovedkontoret er i Tønsberg, Vestfold.

Vi tilbyr høykvalitets rensing av luft og overflater ved å bruke naturens egne rensemekanismer. Ved å bruke luftens egen oksygen og hydrogen, omdannes disse i en fotokatalytisk prosess til vennlige naturlige oksidanter, som vi trenger for at vår inneluft skal inneholde de samme viktige ingredienser som naturlig uteluft har. Rensemekanismer som benyttes er: UV-lys, photoplasma, ozon, fotokatalys og negative ioner.

BioZone Norge drifter også nettbutikken: www.luftrenser.no.

KONTAKT OSS I DAG

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

Cluster
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram