Om oss

BioZone Norge AS er et selskap som jobber med velferdsteknologi og er leverandør innen luftrensing, luftkvalitetsmåling, planter i innendørsmiljøer og inneklimaveiledning. BioZone Norge AS har agentur på BioZone Scientific International sine produkter i Norge og Danmark, samt Ætaire luftrensere fra Alcohem. Hovedkontoret til BioZone Norge ligger i Tønsberg, Vestfold.

BioZone Norge skal bedre helse og livskvalitet, redusere sykefravær og matsvinn. Dette skal vi gjøre ved å forbedre inneklima, hygiene og smittevern med helseteknologi.

Vi tilbyr høykvalitets rensing av luft og overflater. BioZone leverer renseteknologi med HEPA-filter, TVOC-filter, UVC-lys, fotoplasma og ionisering. Filterløse systemer med UVC-lys bruker naturens egne rense- og desinfiseringsmekanismer og kan benyttes til punktbehandling i rom eller monteres i ventilasjonsanlegg. Renseteknologien kan også benyttes til å rense i maskiner som for eksempel isbitmaskiner.

BioZone Norge drifter også nettbutikken: www.luftrenser.no og er offisiell forhandler av Skogluft sine produkter og løsninger.

ViralSafeKONTAKT OSS I DAG

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Grev Wedels gate 1
3111 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

ClusterIUVA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram