⇐ Alle nyheter

Level Treningssenter installert BioZone CleanAir System

Level er et av landets beste treningssenter og har 1000m2 nytt og moderne badeland for trening, engasjement og trivsel for hele familien. Level ønsker å ivareta kundenes trygghet og har i tillegg til gode smittevernrutiner installert BioZone CleanAir System.

For mer informasjon om Level, trykk her.


⇐ Alle nyheter

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg
Tlf. 333 10001
post@biozone.no
Mer informasjon »