⇐ Alle publikasjoner

Level på Tolvsrød skal gjøre lufta renere (Vestviken24.no - 2020-08-11)

Level på Tolvsrød har kjøpt inn apparater som skal gjøre lufta renere og forhåpentligvis fjerne koronavirus: – Medlemmer med pollenallergi sier de merker forskjell.

– Vi hadde apparatene på plass uka før vi fikk åpne dørene igjen, og nå har vi utvidet med to til, sier daglig leder Irene Aarø.

Treningssenteret Level er en av de første i Norge som satser på den såkalte BioZone-teknologien.

– Vi ser nå at oppblomstringen av viruset er i gang, og denne høsten blir det ikke akkurat borte. Så vi ønsker å gjøre det vi kan for å slippe å stenge igjen, sier Aarø.

For å garantere sikkerheten av produktet, har et av Verdens helseorganisasjon samarbeidende laboratorier – innen forskning på influensavirus, kontrollert og sertifisert apparatene, det skriver HRRnett.

Totalt har senteret på Olsrød Park ni apparater, der sju av dem er montert på de mest populære områdene.

Klikk på bildet nedenfor for å lese hele artikkelen.


⇐ Alle publikasjoner

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Grev Wedels gate 1
3111 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

ClusterIUVA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram