ReferanseR

Kvaliteten på luften er blitt merkbart bedre, uønsket lukt rundt panteautomaten er redusert betraktelig. Vi er veldig fornøyd med BioZone sin effekt hos oss.
Vi kjenner godt til UVC-teknologien fra før da vi benytter denne for å rense vannet i svømmehallen. Vi har installert en rekke BioZone apparater i våre lokaler og er veldig fornøyd.

Level Treningssenter

Level ønsker å ivareta kundenes trygghet.

ProblematiKk

Det aller viktigste for oss på Level er å få medlemmene våre til å føle seg trygge. Vi ønsker også å redusere lukt og bakterier. Også for å fjerne pollen i luften, for å redusere risikoen for allergi.

Problematikk 1

Ekstra smitteverntiltak.

Problematikk 2

Hög risk för aerosoler i luften.

Problematikk 3

Bedre inneklima for ansatte og besøkende.

Løsning

I tillegg til gode smittevernrutiner, har Level installert BioZone CleanAir-systemet. Også fordi dette er en god investering for fremtiden.

BioZone dreper virus med UVC-lys og fotoplasma og med dette et ekstra smitteverntiltak for kunder og ansatte. Ved at luften blir renset, herunder støv/ partikler i luften bedrer det inneklima for de ansatte.

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

Cluster
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram