BioZone teknologi eliminere over 99% av COVID-19-viruset på overflater

Biozone Scientifics BioZone AC®-enhet ble testet uavhengig for effektivitet mot SARS-CoV-2, viruset som forårsaker COVID-19, av et tredjepartslaboratorium. I testrapporten, «SARS-CoV-2 Surrogate Inactivation by BioZone AC® unit from BioZone Scientific», ble det uttalt at BioZone AC®-enheten gjentatte ganger demonstrerte inaktivering av mer enn 99,3% av SARS-CoV-2-viruset i 30 minutter.
Se hele pressemeldingen her

Pressemeldingen

Testingen ble utført av BCS Laboratories, et ISO / IEC 17025-sertifisert laboratorium med base i Florida, USA. BCS Laboratories er også akkreditert av US Centers for Disease Control, US Environmental Protection Agency, US Department of Agriculture og Florida Health Department.

I studien brukte laboratoriet surrogatet Coronavirus OC43 til å vurdere og måle de virucidale egenskapene til BioZone AC®-enheten mot SARS-CoV-2 i et lukket område. Ikke-porøse overflater ble inokulert med viruset og deretter plassert i et glasskammer inneholdende BioZone AC®-enheten i 30 minutter. Suksessgraden for BioZone AC®-enheten, som bruker PhotoPlasma-teknologi, viser at det er en effektiv og hygienisk desinfeksjonsteknologi som er egnet for desinfisering av overflater så vel som luft.


BioZone Scientific-teknologi er en ledende produsent innen UV-lysløsninger for desinfeksjon av luft og overflater
. Den brukes av tusenvis av mennesker over hele verden for sikker, effektiv og enkel desinfisering av hjem, toaletter, transport og bedrifter.

Denne studien styrker BioZone Scientifics avanserte ultrafiolette desinfeksjonssystemers omdømme som effektivt til å inaktivere virus og andre typer biologisk forurensning.

Paul Morris, BioZone Scientific Senior Vice President for Global Business Development, uttalte: “Etter den vellykkede uavhengige laboratorietesten av våre ultrafiolette lysanlegg i 2020 mot SARS-CoV-2, viser disse nye akkrediterte resultatene effektiviteten av vår PhotoPlasma-teknologi mot viruset som forårsaker COVID-19. Dette demonstrerer effektiviteten til Biozones kjernefysiske desinfeksjonsteknologi som en viktig biologisk forsvarslinje. Vi håper vi kan fortsette å hjelpe bedrifter som ønsker å forbedre sine hygiene rutiner og hjelpe våre kunder å vinne kampen for mer beskyttelse mot biologiske forurensninger i luften og på overflater.

McKay Howell, teknisk direktør i BioZone Scientific, uttalte: “Biozone Scientific setter en høy standard for produktverifisering og testing når det gjelder effektivitetskrav og produktens evne til å ha en positiv effekt på klientens miljø. Resultater som disse bekrefter den forpliktelsen. ”

BioZone Scientific er bransjeleder innen ultrafiolett desinfeksjonssystem og en konstant innovatør innen UV-desinfeksjonsteknologi. Besøk biozonescientific.com for mer informasjon om BioZone Scientifics COVID-19 valideringstesting.