Flyselskapet Exxaero øker tiltakene for passasjerenes helse og sikkerhet

Exxaero er et nederlandsk flyselskap (private jettfly) som har kundenes trygghet i fokus. Flyselskapet tar nå i bruk BioZone sin luftrenserteknologi på sine fly. Samarbeidet mellom de to selskapene innebærer kontinuerlig desinfisering av kabinluft og overflater. Med BioZone sin teknologi om bord på alle flyene sine, ønsker Exxaero å minimere sjansene for spredning av coronavirus enda lenger og fortsette å fly for passasjerene så trygge og komfortable som mulig.

“Sikkerheten til våre passasjerer og mannskap er alltid topp prioritert i vår organisasjon,» sier Roderick Buijs, administrerende direktør for den Amsterdam-baserte operatøren. -”Siden begynnelsen av COVID-19-pandemien følger vi de strengeste retningslinjene for sanitære ombord og desinfisering av flyene våre. I tillegg har vi fortsatt å søke etter flere muligheter for å fortsette å reise med fly så trygt og hyggelig som mulig for våre verdsatte passasjerer. Ved å implementere teknologien til BioZone om bord på flyene våre, er vi i stand til å utslette bakterier og virus i løpet av et lite sekund uten bruk av kjemiske produkter, noe som reduserer muligheten for spredning av virus som korona ytterligere. Vi er glade for å være verdens første flyselskap og private jetoperatør som tilbyr denne tjenesten til våre passasjerer.”

Teknologien er basert på en kombinasjon av ultrafiolett (UVC) lys, ozon, kaldt oksygenplasma og negativt ladede ioner. Ikke bare den passerende luftstrømmen, men også alle kabinoverflatene den berører blir desinfisert. Denne patenterte teknologien, opprinnelig funnet opp av NASA, er videreutviklet og utført over hele verden av Biozone Scientific International. I dag er de verdensledende på markedet innen UVC luftdesinfeksjon.

“I disse vanskelige tider hvor folk fremdeles er ivrige etter å gå om bord i et fly og sitte i et lukket rom, gir bruken av UVC-plasmateknologi en ekstra trygghet for reisende,» sier Michel Andeweg, administrerende direktør i Inscentives Europe og importør av Biozone-systemene i Nederland. -“Biozone AirCare desinfiserer den luften kontinuerlig og dreper bakterier og virus selv på steder og overflater som er vanskelige å nå. Dette gjør denne teknikken veldig egnet for bruk i fly som Exxeroos private jetfly.”

Det Amsterdam-baserte foretaket, som også er det eneste 100% nederlandske flyselskapet innen forretningsflyging, ekspanderer raskt. Tidligere i år ønsket selskapet to splitter nye Dassault Falcon 7X-fly velkommen til sin flåte. Videre opererer flyselskapet Hawker Premier 1A, Cessna Sovereign, og den største flåten av Dassault Falcon 900-fly i Nederland. Nylig utvidet selskapet sin virksomhet til Tyskland, noe som resulterte i grunnleggelsen av det nye datterselskapet Exxaero International GmbH. Basert på Airport Weeze / Niederrhein opererer flyselskapet med en Premier 1A på sin tyske AOC. Selskapet regner med å ha lagt flere andre fly til sin tyske flåte innen utgangen av året.

Les hele pressemeldingen her.