ReferanseR

Kvaliteten på luften er blitt merkbart bedre, uønsket lukt rundt panteautomaten er redusert betraktelig. Vi er veldig fornøyd med BioZone sin effekt hos oss.
Vi som advokater sitter mye i innendørsmiljøer å jobber. Mange av oss tilbringer mange dager over 90% av tiden vår inne. Da er det viktig at inneluften er av god kvalitet og BioZone sørger for dette. Vi er veldig fornøyd.

Oslo Advokatkontor

For å ivareta sine beøkende og ansatte så har Oslo Advokatkontor installert BioZone CleanAir System i sine kontorlokaler.

ProblematiKk

Ønsker renere inneluft og for å begrense risikoen for smitteutbredelse i lokalene. Både for arbeidere og besøkende.

Problematikk 1

Ekstra smitteverntiltak.

Problematikk 2

Ønsker å begrense smittespredningen.

Problematikk 3

Bedre inneklima for arbeidstakerne og besøkende.

Løsning

BioZone CleanAir System er installert for å holde luften ren og så fri for virusinfeksjon som mulig.

BioZone dreper virus med UVC-lys og fotoplasma og med dette et ekstra smitteverntiltak for kunder og ansatte. Ved at luften blir renset, herunder støv/ partikler i luften bedrer det inneklima for de ansatte.

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

Cluster
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram