ReferanseR

Kvaliteten på luften er blitt merkbart bedre, uønsket lukt rundt panteautomaten er redusert betraktelig. Vi er veldig fornøyd med BioZone sin effekt hos oss.
BioZone bidrar til å redusere antall smittepartikler. BioZone er lik trygghet.

Quality Hotel

Vi har valgt å benytte oss av BioZone teknologien av den enkle grunnen at den renser luften.

ProblematiKk

Med sine 292 rom og det antall gjester som er innom hotellet hver dag tar man smittevern på det høyeste alvor. Hotellet gjør sitt ytterste for å sikre at det skal være trygt å bo hos dem og besøk dem. Quality Hotel følger myndighetenes anbefalinger for smittevern mot Covid-19.

Problematikk 1

Ekstra smitteverntiltak.

Problematikk 2

Ønsker å begrense smittespredningen.

Problematikk 3

Bedre inneklima for ansatte og hotellgjester.

Løsning

Hotellet har installert BioZone AirCare System i resepsjonsområdet og på utvalgte hotellrom, slik at gjester som ønsker ekstra trygghet kan leie rom der det er installert BioZone apparater.

BioZone dreper virus med UVC-lys og fotoplasma og med dette et ekstra smitteverntiltak for kunder og ansatte. Ved at luften blir renset, herunder støv/ partikler i luften bedrer det inneklima for de ansatte.

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

Cluster
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram