⇐ Alle publikasjoner

Renere is med IceZone

Nå lanseres IceZone i Norge. Systemet ødelegger mikroorganismer i luften og på hver overflate som isen berører i isproduksjonsområdet, oppbevaringsbeholderen og drikkevaredispenseren.

IceZone IZ-X-serie

IceZone er et CIP-system (air and surface clean-in-place) for ismaskiner.  Systemet forhindrer dannelse av slim og mugg, samt eliminerer virus og bakterier i områder som er vanskelig å rengjøre og fungerer med alle typer kommersielle ismaskiner, skriver BioZone på sine nettsider.

– I 2013 ble IceZone lansert i USA, og vant Kitchen Innovations Award i 2014. Mange vi har pratet med har ikke hørt om produktet, men hadde de visst at det eksisterte hadde de investert i det. Vi begynte å se på markedet for IceZone i Norge og fikk flere gode tilbakemeldinger fra både ismaskinleverandør og kunder, sier daglig leder Kenneth Ervik i BioZone Norge AS.

Klikk her for å lese artikkelen fra Dagligvarehandelen.


⇐ Alle publikasjoner

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Grev Wedels gate 1
3111 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

ClusterIUVA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram