⇐ Alle publikasjoner

Satser på trygghet

BioZone Norge er leverandør av ViraSafe som eliminerer virus og bakterier på få sekunder. Sist uke fikk Meny Indre Havn løsningen i sin butikk. ViralSafe er en patentert multimetall hybrid legering som er utviklet av Clean Touch Medical Oy i Finland. Legeringen som inneholder kobber og sølv er en antimikrobiell løsning for bruk innen ulike felt.  

At sølv og kobber har antivirale og antibakterielle egenskaper har vært anerkjent i flere hundre år, men på vanlige sølv- og kobberoverflater elimineres virus og bakterier som for eksempel SARS-CoV-2 på fire timer. På bensinstasjoner har man 300 til 600 besøkende i døgnet, og da er fire timer lenge. For å redusere tiden har produsenten brukt flere ulike metaller for å danne den beskyttende overflaten,forklarer daglig leder Kenneth Ervik i BioZone Norge.

Dagligvarehandelen - ViralSafe

Klikk her for å lese artikkelen fra Dagligvarehandelen.no.


⇐ Alle publikasjoner

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Grev Wedels gate 1
3111 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

ClusterIUVA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram