Teknologi

BioZone sin rens- og desinfiseringsteknologi

BioZone Scientific ble grunnlagt i 1996 med mål å bruke vitenskap kombinert med elektronikk for å skape den mest effektive luftrenseren. BioZone Scientific er verdensledende innen luftrensingsteknologi og har vunnet priser for sine vitenskapelige metoder for å eliminere forurensninger innendørs.

BioZone sin rens- og desinfeksjonsteknologi benyttes av millioner for å desinfisere overflater og luft og forbedre livskvaliteten i hjem og bedrifter over hele verden. Mange av BioZone sine patenterte løsninger er forsterkninger og forstørrelser av de naturlig forekommende fenomenene UVC-lys, fotoplasma og ionisering (negative ioner).

Teknologi som fungerer

Teknologi som fungerer

UVC-lys, fotoplasma og negativt ladede ioner finnes i naturen som kraftige og effektive rens- og desinfeksjonsmidler, perfekt designet for å ødelegge lukt, bakterier, virus, mugg, støv og for å bryte ned uønskede kjemikalier og forbindelser.

Ultrafiolett lys

Ultrafiolett lys

UV-lys har blitt brukt trygt i over førti år for å desinfisere drikkevann, samt sterilisere luft og overflater. Ultrafiolett bakteriedrepende bestråling (UVGI)-baserte teknologier har avansert gjennom årene og benyttes i dag på sykehus over hele verden til å rense rom og utstyr for å fjerne bakterier og virus.

UVC-lys desinfiserer

UVC-lys desinfiserer

HVAC-desinfiserende løsninger som er avhengige av UVC-lys, har vist seg å fremme følgende positive effekter:
• Reduser mikrobiell forurensning i HVAC-systemer med mer enn 90%.
• Lavere luftveissykdommer blant beboere med mer enn 40%.

Fotoplasma

Fotoplasma som produseres i BioZone enhetene er en cocktail av sterkt reaktive oksygenholdige elementer som er i stand til å ødelegge bakterier, virus, mugg og lukt og bryte ned uønskede kjemikalier og forbindelser.

Fotoplasma kan finnes naturlig og blir ofte referert til som «vaskemiddel» i jordas atmosfære, på grunn av dens evne til å bryte ned mange skadelige miljøgifter. Plasma er en av de fire aggregattilstanden som et stoff kan være i. De andre tre er: fast stoff, væske og gass. Hver gang vi ser et lyn, ser vi faktisk også plasma. Plasma dannes naturlig i forbindelse med elektriske utladninger (f.eks lyn) og i flammer, hvor temperaturen kan være høy nok til at gassen blir delvis ionisert.

BioZone sine patenterte teknologier er anerkjent som de mest effektive og kostnadseffektive metodene kjent for å produsere fotoplasma.