⇐ Alle nyheter

Vidars installert BioZone CleanAir System

Vidars har nylig fått installert BioZone CleanAir System i sine butikklokaler og i kjelleren. Siden 1981 har Vidars hjulpet menn med å finne klær de elsker. Hos Vidars dreier seg om kvalitet ned til minste detalj, å gi personlige og ærlige råd, og å aldri si seg fornøyd.

Når du handler hos Vidars kan du være trygg på at de har innført tiltak for å unngå smittefare i deres butikk og de tar alle hygienekrav på største alvor og ber alle holde minst en meters avstand! De har satt opp «no-touch» «Antibac»-dispensere ved inngangen og i butikken, og ber alle om å sprite hender godt ved besøk. I tillegg har Vidars installert BioZone CleanAir System som et ekstra smitteverntiltak for kunder og ansatte.

Vidars - BioZone

Les mer om Vidars her.


⇐ Alle nyheter

BioZone

BioZone Scientific utvikler og produserer kommersielle og industrielle systemer basert på ultrafiolett lys, og systemer for sanitær, forebyggende vedlikehold og luktkontroll løsninger. Med hovedkontor i Orlando, Florida, betjener vi kunder globalt, med kontorer i 5 land på 3 kontinenter.

Kontakt oss

BioZone Norge AS
Grev Wedels gate 1
3111 Tønsberg
Tlf. 333 10001

post@biozone.no
Mer informasjon »

Medlem av

ClusterIUVA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram